930 x122 grota rece

terase

Reguli noi pentru comercianti

Primaria Pitesti va impune conditii mai aspre decat in anii anteriori comerciantilor care vor deschide terase in oras, indiferent de zona in care se vor afla acestea. Amenzile pentru cei care nu se vor conforma vor fi, de asemenea, de luat in seama.

Autoritatile locale din Pitesti pregatesc o serie de licitatii pentru ocuparea domeniului public cu terase si chioscuri de inghetata. Comerciantii care vor castiga licitatiile vor trebui insa sa indeplineasca o serie de conditii clare. Astfel, acestia vor avea obligatia de a amplasa la intrarea din strada un cos de dimensiuni reduse pentru ambalaje si tigari, dar si sa amenajeze si sa intretina, pe cheltuiala lor, jardiniere cu flori.

Cine nu procedeaza in acest fel risca sa primeasca amenzi usturatoare. Valoarea amenzilor poate ajunge pana la 1.000 de lei in cazul in care nu sunt respectate conditiile impuse de autoritati.

Totodata, comerciantii trebuie sa ia masuri pentru ca vitrinele de la magazine sa fie curate, la fel si firmele. Si in cazul in care aceasta regula nu va fi respectata se va ajunge la amenzi de pana la 1.000 de lei pentru fiecare comerciant in parte.

De asemenea, agentii economici vor avea obligatia clara de a mentine curatenia in zona in care isi desfasoara activitatea.

Aceleasi reguli vor fi valabile si pentru comerciantii care isi vor deschide terase pe plajele din Pitesti (de langa Bazinul Olimpic si din Tudor Vladimirescu). Si in aceste zone sunt in pregatire licitatii pentru ocuparea domeniului public. Pretul de pornire al licitatiilor este de 1 sau 2 lei pe metrul patrat lunar, in functie de zona.

{loadposition inside}

 

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90