EcoMoto 930×122

alexandru nicolau

PRECIZIE LA EXTREM! PARAȘUTISM DE 5 STELE!

După primele patru etape din Cupa Mondială la parașutism-precizia aterizării categoria juniori, românul Alexandru Nicolau, originar din Buzău, conduce în clasamentul general. Nicolau este la un pas să devină pentru a doua oară campion mondial. El conduce în clasament cu 260 de puncte, fiind urmat de cehul Bonifac Hajek.

Citiți și: KARATEKA DIN MIOVENI, DIN NOU PE PODIUM LA MONDIALE

În cea mai recentă etapă, desfășurată în Italia, Alexandru s-a clasat pe poziția a doua, cu 11 puncte, reușind ca în trei dintre cele opt salturi să atingă perfecțiunea. Efortul este unul foarte mare, pentru că sportivul sare din avion de la o înălțime de aproximativ 2.000 de metri și trebuie să aterizeze pe un disc al cărui centru are doar 1 centimetru! “Spre deosebire de celelalte trei etape, acum vremea a ținut cu noi. Chiar dacă în aceeași zi am avut parte de mult soare, dar și de ploaie, asta nu ne-a împiedicat să avem condiții foarte bune de concurs. S-a văzut și în rezultate, acestea fiind foarte bune. Mă bucur că m-am detașat de ocupantul locului doi și sper să mențin ecartul și după cele două etape care au mai rămas până la finalul sezonului.”, declară Alexandru Nicolau.

Ultimele două etape vor avea loc între 5 și 7 septembrie în Thalgau (Austria) și, respectiv, între 24 și 26 octombrie în Locarno (Elveția).

Citiți și: CEL MAI BUN PARAȘUTIST DIN LUME LA PRECIZIA ATERIZĂRII ESTE UN ROMÂN!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90