930×122 POSADA 5

Mutu

Pleaca Mutu gratis de la Fiorentina?

Pitesteanul Adrian Mutu ar putea pleca gratis de la clubul de fotbal la care evolueaza in prezent, si anume AC Fiorentina. Agentii jucatorului ar incerca, in conformitate cu surse italiene citate de Pro Sport, sa il transfere pe atacantul pitestean fara a fi nevoie ca echipa care il va lua sa mai plateasca vreun euro pentru el. Fotbalistul este acum suspendat pentru consum de substante interzise.

Cotidianul Corriere Fiorentino a scris, marti, 15 iunie, ca fratii Ioan si Victor Becali, agentii lui Adrian Mutu, incearca sa-l transfere gratis pe atacantul roman de la echipa AC Fiorentina. Informatia a fost facuta publica pe site-ul fiorentina.it.

„Dupa confirmarea sentintei ca Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea, fratii Becali vor sa ceara Fiorentinei sa-l cedeze pe roman gratis. Astfel, jucatorul ar avea posibilitatea sa plece la clubul care va face cea mai buna oferta salariala” , a scris sursa citata.

Fiorentina l-a achizitionat pe Mutu in 2006, contra sumei de opt milioane de euro.

Directorul sportiv al gruparii Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, in urma cu o saptamana, ca atacantul Adrian Mutu este pe lista de transferuri, insa cine il vrea, va trebui sa plateasca. In ultimele saptamani, presa italiana a scris ca romanul este dorit de Fenerbahce, dar si de Al Ahli Dubai.

Tribunalul federal elvetian a anuntat, luni, 14 iunie, intr-un comunicat, ca a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinta Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care era romanul obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra.

{loadposition inside}

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90