Eurial 930 x 122

clung_raliu9

Octavian Popa si Mihaela Beldie, victoriosi la Raliul Campulungului

Duminica aceasta a debutat Campionatul Naţional de Rally Sprint al României. cu Raliul Câmpulungului 2010, eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv în preambulul Zilelor Municipiului Câmpulung Muscel. Echipajul format, în premieră în această formulă, din Octavian Popa şi Mihaela Beldie, care a concurat pe un Mitsubishi Evo IX, a fost câştigătorul Raliului Câmpulungului 2010.

În premieră, s-a alergat în viteză, la întoarcere pe Proba Specială Strâmtu. În ciuda faptului că vremea nu a fost tocmai favorabilă, pe Speciala de la Bughiţa alergându-se pe ploaie, spectacolul a fost total.
clung_raliu8
12 echipaje s-au înscris, în final, la startul concursului. Trei dintre ele nu au reuşit să termine cursa. Bogdan Talmaşan – Marcus Andreoiu, Valentin Popa – Traian Pavel şi Cristian Ciobotea – Dan Dobre au fost nevoişi să abandoneze din motive tehnice. Pe locul doi la general a terminat echipajul format din Viorel Ivan – Gheorghe Dumitru, care a pilotat agresiv şi eficient, reuşind, pe o Dacia Logan, să învingă echipaje care au concurat pe maşini mult mai puternice.
clung_raliu4
Pe locul trei a terminat echipajul format din Dorin Banciu şi Gabriel Covaci, care a concurat pe Toyota Celica GT4. La supersipeciala din centrul municipiului Câmpulung, pentru care a fost amenajat un traseu special, extrem de tehnic, Dorin Banciu şi Gabriel Covaci, Mihaela Beldie şi musceleanul Viorel Ivan au oferit publicului un spectacol extrem de atractiv. În ciuda ploii torenţiale, muscelenii nu au părăsit Rally Show-ul, aşteptând prestaţia piteşteanului Vali Porcişteanu, care nu le-a înşelat deloc aşteptările, ridicând publicul în aer cu demonstraţiile sale tehnice.
clung_raliu5
La demonstraţie au participat şi copiii de la Clubul Elevilor Rucăr, secţia carting, condusă de profesorul Marian Vlad. La Rally Show a asistat şi actorul şi senatorul Mircea Diaconu.
clung_raliu9
Printre cei care au înmânat premiile câştigătorilor s-au numărat prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, şi viceprimarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu. Organizatorii Raliului Câmpulungului – Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, beneficiază de susţinerea partenerilor: Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, Primăria Lereşti, Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş, SILDVB Berevoeşti, Calorex, Summer Trading, Magic Safe Security S.R.L. Piteşti şi Longocampo Club. Partener tehnic: Toyota România. Video Muscel TV
{loadposition inside}

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90