New Profesional Consult 930 x 122

olteanu_valentin

Sef nou la Cadastru. Olteanu si-a dat demisia

Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara are un nou sef. Numirea acestuia a fost efectuata inca de luni, 5 iulie, dar noul director astepta ordinul semnat de instalare in functie si marti, 6 iulie. Valentin Olteanu, seful Oficiului de Cadastru pana pe 5 iulie, si-a dat demisia din functie pentru a-i face loc noului director, rocada fiind realizata pe cale amiabila. Olteanu va ocupa in continuare functia de inginer sef in cadrul Oficiului, sustin surse din cadrul Oficiului.

Noul director al Oficiului de Cadastru se numeste Iuliu Radu Banica si a lucrat pana acum tot in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), dar in zona Costesti. El a fost propus pentru aceasta functie de PDL, partid in care este si membru.

Gheorghe Davidescu, prefectul judetului Arges, ne-a declarat ca nu a aflat decat din presa de intentia PDL de schimbare a directorului Olteanu cu tanarul membru al PDL din zona Costesti. Davidescu a spus ca el doar va valida numirea, fara sa aiba atributii directe in sensul numirii sefului Oficiului.

Valentin Olteanu a fost numit in functia de director al OCPI Arges inca din perioada guvernarii PNL, fiind puternic sustinut pentru functia respectiva de PSD. Totusi, el nu este angajat politic, reusind pana acum sa isi pastreze independenta cel putin formala din punct de vedere al culorii politice. Olteanu a condus OCPI din martie 2008 pana in prezent.

{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3