930×122 CAPRA 5

arpechim_ansamblu

Scrisoarea de adio a lui Schwarz de la Arpechim

Gunter Schwarz, fostul boss de la Arpechim, si-a luat ramas bun de la angajatii Rafinariei pitestene printr-o scrisoare adresata salariatilor. Scrisoarea a fost publicata si in revista cu circuit intern „Arpechim Azi”.

Dupa cum v-am informat de curand, argeseanul Gheorghe Manole a revenit la conducerea Arpechim Pitesti, membra a grupului OMV Petrom. El i-a luat locul austriacului Gunter Schwarz, cel care mai are cateva luni si isi incheie mandatul in Romania. La plecarea de la Arpechim, Schwarz le-a transmis angajatilor un mesaj de multumire, urandu-i, totodata, succes noului director.

„Dragi colegi din Arpechim, dupa aproape 5 ani petrecuti in Arpechim, incepand cu 1 iulie voi prelua pozitia de coordonator proiecte speciale in cadrul Diviziei Rafinare Petrom, inainte sa-mi inchei contractul in Petrom la sfarsitul anului si sa revin in Austria, la OMV.

Domnul Gheorghe Manole ma va inlocui, revenind la vechea pozitie de director general al Arpechim. La sfarsitul celor 6 ani in Petrom (mai ales, la sfarsitul celor 5 ani petrecuti in Arpechim) vad in urma o perioada deosebita si emotionanta. Dar vad, de asemenea, suportul si ajutorul multor colegi. Schimbarile pe care le-am facut si imbunatatirile pe care le-am realizat nu puteau fi facute individual, ci doar de catre comunitatea puternica a colegilor din Arpechim.

De aceea, as dori sa multumesc tuturor celor care au contribuit la calatoria noastra si au facut posibile aceste imbunatatiri. Va multumesc tuturor pentru timpul deosebit si pentru intregul dumneavoastra sprijin. Va doresc dumneavoastra si familiilor dumneavoastra toate cele bune in viitor!” – a fost mesajul lui Schwarz pentru angajatii Arpechim la finalul mandatului sau de director general al combinatului.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90