930×122 POSADA 5

madalina_manole

Madalina Manole, gasita moarta

Cunoscuta si apreciata cantareata Madalina Manole a murit miercuri, 14 iulie, fiind gasita de sotul sau in baie intr-o balta de sange. Primele indicii conduc catre ipoteza unei sinucideri, insa anchetatorii analizeaza si alte piste.

Madalina Manole a fost gasita de echipajul de pe ambulanta intr-o balta de sange cu capul spart. Ambulanta a fost anuntata la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Madalina Petru, de catre sotul cantaretei, Mircea Petru, care a spus ca artistei i s-a facut rau.

Cea mai apropiata ambulanta a ajuns la ora 6.01 si a gasit-o in stop cardiorespirator, fiindu-i facuta o manevra de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns in trei minute. Langa ea a fost gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta.

Potrivit anchetatorilor, Madalina Manole ar fi lasat un mesaj pe telefonul sotului sau in care i-ar fi transmis acestuia ca nu se mai simte frumoasa.

In urma cu trei saptamani, cantareata ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol. In locuinta respectiva locuiesc sotul Madalinei si soacra acesteia.

Madalina Manole a fi implinit azi 43 de ani si avea un baietel de 2 ani.

Anchetatorii preleveaza probe si audiaza membrii familiei cantaretei pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs moartea Madalinei Manole.

Sursa: Mediafax

{loadposition inside}

 

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3