Eurial 930 x 122

carte

Targul de carte si oferta educationala “Slove 2010”

Universitatea Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Bibliotecă Judeţeană Argeş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş şi Primăriei Câmpulung organizează în perioadă începând de vineri şi până duminică, cu prilejul Zilelor Municipiului Câmpulung, târgul de carte şi ofertă educaţională “Slove 2010”, eveniment la care Epitesti.ro este partener media.
Vineri, va avea loc deschiderea publică, la care vor fi prezenţi şi expozanţi, la ora 10.00. Deschidere oficială va avea loc la ora 16.00. Sambata, la ora 12.00, în cadrul evenimentului ”Ziua Educaţiei şi Slove Digitale”, universităţile şi editurile din ţară îşi vor prezenta oferta de facultăţi, cursuri şi carte şcolară şi universitară. Vor avea loc dezbateri şi mese rotunde pe subiectul „viitorului lecturii în secolul audio-vizualului, internetului, bibliotecilor on-line”.
Duminică la ora 11, va fi organizat evenimentul “Slove pentru Copii” cu momente distractive pentru copii, clovni, lectură de carte pentru copii şi teatrul de păpuşi cu piesa “Scufita Roşie”. În cadrul “Slove 2010” sunteţi invitaţi să faceţi donaţii de cărţi şi jucării pentru copiii asistaţi social de la „Complexul de servicii pentru copilul în dificultate din Câmpulung”. {loadposition inside}

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90