Eurial 930 x 122

tigari_confiscate

BCCO Pitesti si DIICOT au arestat 3 contrabandisti cu 90.000 de pachete de tigari

Pitesti. 09 august 2010.
Vineri seara in jurul orei 22.00 politistii din cadrul B.C.C.O Pitesti au desfasurat in secret o ampla actiune pentru combaterea contrabandei de tigari. In urma acestei actiuni au fost retinute trei persoane, respectiv doi argeseni din Pitesti si Stefanesti si un timisorean, oamenii legii reusind sa confiste si 90.000 de pachete de tigari.

Vineri, 7 august, politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, cu sprijinul de specialitate al ofiterilor D.G.I.P.I., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitesti, i-au identificat si surprins in flagrant, in municipiul Pitesti, pe Ovidiu C., de 36 de ani, din Pitesti si Cristian D., de 35 de ani, din comuna Stefanesti, in timp ce efectuau, la domiciliul lui Ovidiu C., o tranzactie ce avea ca obiect vanzarea a 90.000 de tigarete, de diferite marci. In urma descinderilor la domiciliile suspectilor, politistii au ridicat in vederea cercetarilor 20.000 de lei, 4.200 de euro si 11 telefoane mobile.
Din investigatiile efectuate a rezulta ca cei doi suspecti, impreuna cu timisoreanul Sorin B., de 37 ani, din comuna Moravita, judetul Timis, in perioada martie – august 2010 s-au ocupat cu procurarea tigarilor de contrabanda din Republica Serbia, trecerea acestora peste frontiera, transportul si depozitarea in municipiul Pitesti, la mai multi distribuitori locali si aprovizionarea regulata a ,,pietei negre” din Pitesti.
Ieri, a fost retinut si timisoreanul Sorin B., cu sprijinul politistilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara si al ofiterilor D.G.I.P.I, acesta fiind adus si el la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitesti pentru audieri, urmand ca procurorul sa stabileasca incadrarea juridica a faptei sale. Cei doi argeseni, Ovidiu C. si Cristian D., au fost retinuti pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de constituire si aderare la un grup infractional organizat si contrabanda.
Actiunea a fost sprijinita si de forte ale Serviciului Politiei de Interventie Rapida si politisti criminalisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, precum si de specialisti ai Biroului pentru Accize si Operatiuni Vamale Pitesti. In prezent procurorii si politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a grupului.{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90