New Profesional Consult 930 x 122

apa_robinet

Tarife mai mari la apa la Costesti

Societatea comerciala Apa Canal 2000 SA din Pitesti a decis sa instituie de luna viitoare tarife noi pentru consumatorii din orasul Costesti. Este vorba de tarife generate in primul rand de proiectele de investitii desfasurate de companie in orasul din sudul judetului.

Conform deciziei SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, tarifele la serviciile de alimentare cu apa si canalizare – epurare pentru consumatorii din orasul Costesti vor fi din luna septembrie mai mari. Noile tarife vor intra in vigoare la data de 1 septembrie 2009.

Astfel, tariful pentru apa rece distribuita in Costesti va fi de 2,31 lei metrul cub, fata de 2,10 lei metrul cub in prezent. Pentru serviciile de canalizare si epurare a apelor uzate tariful va fi de 1,44 de lei, fata de 1,25 de lei cat este in prezent. Trebuie mentionat ca tarifele nu includ TVA (TVA care, de asemenea, a fost majorat la 24% de la 19% prin decizia guvernantilor).

Majorarea de tarif la Costesti este necesara pentru a acoperi costurile legate de investitiile de dezvoltare si modernizare a retelei pe care SC Apa Canal 2000 SA Pitesti le efectueaza in oras de cand a preluat aceste retele ca operator.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90