Kaia 930 x 120

tribunal_lucrari

Tribunal nou la Pitesti

Incep lucrarile pentru un nou Tribunal la Pitesti. Spatiul actual in care Tribunalul isi desfasoara activitatea nu mai este suficient (in acelasi loc fiintand si Judecatoria), asa ca Ministerul Justitiei a decis sa inceapa lucrarile pentru un nou sediu al Tribunalului la Pitesti.

Parcarea de peste drum de Directia Muncii (sau parcarea „Argesul” cum este ea cunoscuta) a fost evacuata, masinile nemaiavand acces in zona. Deja a inceput in vechea parcare si organizarea de santier, aici urmand sa fie ridicata o noua cladire in care va fi adapostit noul sediu al Tribunalului Arges.

Investitia este realizata de Ministerul Justitiei si este planificata de mai multi ani, insa resursele materiale au lipsit pana acum. In cladirea actuala a Tribunalului va mai ramane doar Judecatoria. Prin mutarea Tribunalului in Centru se va realiza si o apropiere a institutiilor de profil din Pitesti.

Astfel, la doi pasi de noul Tribunal se afla Curtea de Apel iar langa Curtea de Conturi se afla si Tribunalul Comercial. Exista informatii conform carora in fosta cladire a Tehnic Clubului va functiona un Tribunal al Familiei si pentru Minori.

Din pacate, investitia Ministerului Justitiei lasa zona centrala a municipiului Pitesti fara una din cele mai importante parcari. Devine, asadar, mai mult decat necesar sa se dea unda verde demararii lucrarilor pentru realizarea unei noi parcari. Un proiect in acest sens deja exista, fondurile urmand sa fie asigurate de firma care modernizeaza cladirea magazinului Trivale din centrul Pitestiului.

 

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3