930 x122 grota rece

calorifer99

Caldura, mai scumpa la Pitesti?

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a declarat miercuri, 18 august, ca pretul gigacaloriei ar putea fi majorat la Pitesti cu circa 10%. Primarul a spus ca eventuala majorare de tarif va depinde de o serie de factori cum ar fi costurile de regie si de productie la noua societate comerciala infiintata de Consiliul Local in locul Serviciului Public de Termoficare, dar mai ales de pretul gazelor naturale si de subventiile care vor fi acordate.

Tudor Pendiuc a precizat ca unul dintre dezideratele cele mai importante ale sale este acela ca fiecare apartament din Pitesti sa fie contorizat individual pentru toate serviciile, astfel incat sa aiba un grad maxim de independenta iar pitestenii sa achite exact contravaloarea serviciilor pe care le primesc.
O alta idee avuta in vedere este aceea ca administratorii sa fie angajati ai Primariei, pentru un mai bun control al activitatii lor, dar sa fie platiti de asociatii, numai ca Guvernul nu a fost pana acum de acord.
In fine, avand in vedere lipsa banilor, Pendiuc a spus ca este posibil ca in aceasta iarna sa fie alocate subventii pentru incalzire doar familiilor care au venituri reduse. Listele cu cei vor primi subventii vor fi afisate la intrarea in blocuri, mizandu-se pe faptul ca eventualele cazuri in care beneficiarii mint in privinta veniturilor lor vor fi date in vileag de catre alti locatari care nu primesc subventii, dar stiu si situatia materiala reala a vecinilor lor.
Primarul a mai atras atentia ca va promova in Consiliul Local un proiect de hotarare ca administratorii care nu isi fac treaba sa se aleaga cu atestatele de administratori suspendate si sa fie nevoiti sa sustina din nou examenul de atestare la Primarie.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3