930X122 MAIA

piky

Piky merge la scoala!

Piky, simpatica mascota a societatii comerciale Apa Canal 2000 SA din Pitesti, are…emotii! Luni, 13 septembrie, mascota incepe…scoala! Nu este deloc vorba de o gluma, ci de o alta actiune inedita a SC Apa Canal.

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti anunta ca Piky, mascota societatii, care a implinit 7 ani in data de 3 iunie, va merge la scoala – simbolic! Mascota va fi inscrisa la la Scoala nr. 11 „Mihai Eminescu” din Pitesti. Deja una dintre clasele I de la scoala respectiva a primit numele Clasa Piky, se arata intr-un comunicat al societatii.

Trebuie mentionat, totusi, ca prima Clasa Piky este la Scoala nr. 18 din Pitesti, elevii fiind acum in al V-lea an de studiu.

Piky este mascota SC Apa Canal 2000 SA Pitesti inca din anul 2003, implinind pe 3 iunie 7 ani. Acelasi nume este purtat si de programul educational al societatii, program derulat in scoli din Pitesti, dar si in alte unitati de invatamand din Arges.

Cu ajutorul lui Piky societatea cauta sa ii constientizeze pe oameni, si in special pe cei tineri ca este nevoie de a proteja resursele de apa si mediul si a economisi cat mai mult din ele.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3