Eurial 930 x 122

apa_robinet

Chestionar pentru clientii Apa Canal

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti este interesata sa afle opinia consumatorilor in legatura cu calitatea serviciilor oferite. In acest sens, societatea a lansat pe site-ul propriu un chestionar. Este vorba de chestionarul A-PORT pentru masurarea satisfactiei consumatorilor.

Societatea anunta beneficiarii serviciilor de apa si de canalizare ca îsi pot exprima opinia asupra calitatii apei si a serviciilor de alimentare cu apa din Romania prin intermediul unui chestionar online interactiv.

Chestionarul poate fi vizualizat accesand pagina de web a societatii www.apacanal2000.ro pe care se afla postat logo-ul proiectului A-PORT. Utilizatorii sunt rugati sa noteze afirmatiile din chestionar conform scalei de la „10 – foarte multumit” la „1 – foarte nemultumit”, timpul de completare estimat fiind de 5 minute.

Proiectul A-PORT urmareste generarea unui model de masurare a satisfactiei clientilor si a unui cadru cu caracter permanent privind masurarea calitatii serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare-epurare, la nivel de perceptie a cetateanului.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA