930×122 CAPRA 5

lucrari-fier-forjat

Ca viteii la poarta noua! Primarul a luat poarta de la politie!

Pitesti. 20 septembrie 2010.
Ca viteii la poarta noua! Asa s-au uitat azi dimineata politistii din comuna Bradu, la poarta din curtea sediului pe care primarul le-o taia cu flexul pentru a o muta in locul celei din cimitir, furta de hoti! Scena desprinsa parca din schitele lui Caragiale in comuna Bradu. Primarul s-a suparat atat de tare pe politisti ca le scapa hotii printre degete, incat s-a hotarat sa le dea o lectie. Le-a taiat cu flexul portile gardului de la intrarea in sediu si l-a mutat printre morminte. Nu de alta, dar portile cimitirului fusesera furate nopate trecuta fara ca cineva sa vada sau sa auda ceva, nici macar Politia.

La inceput au crezut ca totul e o gluma, dar cand s-au dezmeticit, au inteles ca primarul nu glumeste si chiar a pus cativa muncitori sa le ia poarta. La randul lui, primul om din comuna are toate motivele sa fie nervos. Primarul Florin Fratica spune ca hotii nu mai au limite: au inceput sa fure din casele oamenilor, de la banci, acum fura si de la biserica. Anul trecut au furat clopotul, anul asta portile de la cimitir. Edilul nu este suparat ca hotii actioneaza in comuna, ca padure fara uscaciuni nu exista, ci de faptul ca cei 13 agenti carora li se adauga si politia comunitara Bradu nu isi fac datoria.
Ca sa nu rada lumea de ei politistii vin cu explicatii. Purtorul de cuvant al Politiei Arges declara ca acest lucru nu va afecta activitatea postului din Bradu si nu este nevoie de alte porti, deoarece politia lucreaza 24 de ore din 24, iar cetatenii pot veni oricand sa sesizeze orice fapta. Si in plus cineva este in permanenta la postul de politie din comuna iar sediul este pazit in permanenta, motiv pentru care nu este nevoie de porti.
Cert este ca oamenii primarului au urcat portile intr-o masina si le-au dus la cimitir, si le-au inlocuit pe cele. In urma au ramas agentii, care nu au cum sa faca penal pentru distrugere. Gardul apartine in acte primariei din Bradu si au fost donate politiei, pe vremea cand in comuna erau mai putini hoti.{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3