Kaia 930 x 120

gunoi_masina

Unde se face curatenie la Pitesti

Dupa cum se stie, pe 25 septembrie va avea loc actiunea „Curatenie in toata tara intr-o singura zi”. Primaria Pitesti a stabilit deja zonele in care se va actiona, in aceste zone fiind invitati si cetatenii care doresc sa fie voluntari sa participe.

Se va actiona in zona strazii Trivale pana la Gradina Zoologica, in zona Zavoi, in zona Strand, in zona Razboieni – Tancodrom, Craiovei (de la parcul Tineretului spre strada Gheorghe Doja), drumul de legatura Trivale – Gavana, zona Expo Parc, padurea Trivale si rambleul caii ferate din Prundu si din Nord. Nicio zona din Centru nu a fost prinsa in proiect.

Iata, in detaliu, unde se va face curatenie:
# Trivale – de la Palatul Copiilor la Ocolul Silvic, apoi spre Cornul Vanatorului si la Gradina Zoologica, padurea pana la strada Teilor si la blocurile din cartier.

# Zavoi: de la podul peste Arges la parcul Strand si pana in cartierul Tudor Vladimirescu.

# Zona Razboieni – Tancodrom: din Calea Dragasani la Turcesti si din spatele Salii Sporturilor spre Turcesti, apoi pana in Razboieni.

# Craiovei: de la parcul Tineretului spre piata Smardan pana la strada Gheorghe Doja.

# Expo Parc: in parc si pana la strada Constantin Brancoveanu, dincolo de bazarul Gheorghe Lazar.

# Padurea Trivale: in zona cartierelor Gavana II si Gavana III, Garlei si Zamfiresti pe o latime de circa 40 de metri.

# Rambleu cale ferata: de la intersectia cu strada Prundu Mic pana la strada Lanariei si de la CNCD la strada Dobrogeanu Gherea din zona Nord.

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90