Eurial 930 x 122

taxi

Probleme pentru firma de taxi a lui Penescu

PwC solicita suspendarea autorizatiilor taxi emise pe numele PIC. In prezent de desfasoara deja la companie o ancheta administrativa privind modul in care s-a desfasurat si se desfasoara activitatea de taximetrie sub numele de PIC. PwC este compania desemnata drept administrator judiciar al firmelor lui Cornel si Ilie Penescu ale caror afaceri s-au prabusit dupa arestarea lui Cornel Penescu pentru mai multe acuzatii de coruptie.

Probleme din nou pentru firmele controlate de fratii Cornel si Ilie Penescu. Dupa prabusirea celui mai important lant de hipermarketuri cu capital autohton, PIC, iata ca sunt dificultati si in alte domenii de activitate. Astfel, PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL (pe scurt, PwC), adica administratorul judiciar al SC PIC SA – societate in insolventa – a solicitat municipalitatii din Pitesti si suspendarea autorizatiilor de taxi emise in numele PIC!

PwC a cerut Primariei Pitesti sa suspende „de urgenta” pe o perioada de o luna „toate autorizatiile de taxi si copiile conforme ale acestor licente de taxi emise pe numele PIC”. Motivul pentru care administratorul judiciar a facut aceasta solicitare sunt legate de o ancheta administrativa care ar fi in curs de desfasurare in legatura cu activitatea de taximetrie.

Administratorul judiciar a facut si o serie de constatari cu privire la aceasta activitate si solicita suspendarea autorizatiilor cel putin pana la lamurirea mai multor aspecte. PIC detine peste 100 de autorizatii taxi la Pitesti, fiind la un moment dat cel mai important operator in domeniu de pe piata locala.

555×222  MAIA
eurial 570×90