Donaris 930 x 122

nina dobrev

INCREDIBILĂ ASEMĂNARE! ACTRIȚA DIN „JURNALELE VAMPIRILOR“ ARE O SOSIE ÎN TOPOLOVENI

Se numeşte Rebeca Elena Balaban, are 19 ani şi este elevă la Liceul Teoretic „Ion Mihalache“ din orașul argeșean Topoloveni.

Tânăra seamănă izbitor cu Nina Dobrev, actriţă, cântăreaţă şi fotomodel. În vârstă de 26 de ani, Nina Dobrev, care este născută în Bulgaria, dar trăiește în Canada, joacă în prezent într-un foarte vizionat serial tv american pentru adolescenți, “The vampire diaries” („Jurnalele Vampirilor”).

“Prima dată când mi s-a spus că semăn mult cu Nina Dobrev a fost când am primit în dar un lănţişor de genul celui din film. Apoi am postat pe Facebook o fotografie pentru comparație. Am primit numeroase comentarii în care mi s-a confirmat că, într-adevăr, asemănarea există.”, afirmă Rebeca Elena Balaban pentru ePitești.

Cea mai mare pasiune a Rebecăi nu este, însă, filmul, ci wall-painting-ul. Pe românește spus, pictatul pe pereți: „De mică îmi place să desenez și să creez imagini. Pasiunea a pornit din familie: am avut o rudă care era arhitect şi îmi plăcea să stau să privesc când își lucra schițele.” (Foto: Facebook Rebeca Balaban)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90