Kaia 930 x 120

pitesti

Autoritatile se intalnesc cu cetatenii

Conducerea Primariei Pitesti a anuntat ieri ca la sfarsitul lunii in curs va incepe seria intalnirilor cu reprezentantii asociatiilor de proprietari si de locatari din cartiere. La aceste sedinte vor putea sa participe si cetatenii, pe langa reprezentantii asociatiilor de proprietari.

Pe 27 octombrie, astfel, va fi prima intalnire de acest gen, cea de la scoala generala numarul 11 „Mihai Eminescu”, la aceasta putand sa participe reprezentantii asociatiilor, dar si cetateni din Razboieni si Craiovei.

Pe 3 noiembrie este programata intalnirea cu reprezentantii asociatiilor din Centru, Popa Sapca si Calea Bucuresti (la Grupul Scolar Industrial „Armand Calinescu”), iar pe 4 noiembrie este randul celor din Nord, Tache Ionescu, Eremia Grigorescu si Calea Bascov. Intalnirea va avea loc la scoala generala numarul 14 „Alexandru Davila” din Nord.

Intalnirea pentru cartierul Gavana este prevazuta sa aiba loc pe 10 noiembrie, la scoala numarul 19, iar cea pentru Exercitiu, Banat si Teilor pe 11 noiembrie, la scoala numarul 16 din Banat.

Pentru cartierul Trivale si zona Marasesti intalnirea are loc la scoala generala 12 din Trivale iar pentru zonele Fratii Golesti, Prundu si Tudor Vladimirescu s-a optat pentru scoala 20 din Tudor Vladimirescu.

Toate intalnirile sunt programate sa inceapa la ora 17,00. La acestea vor participa si sefii serviciilor si societatilor subordonate Consiliului Local si Primariei, administratorii, presedintii de asociatii si cetatenii putand ridica orice probleme legate de asociatiile de proprietari cu aceasta ocazie.

 

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3