pizzeria sapori  930 122

gingaras

Gingaras acuza clasa politica

Georgiu Gingaras a declarat ca partidul din care face parte nu vrea sa faca o politica mincinoasa. El a acuzat PSD si PNL ca blocheaza activitatea Parlamentului si ca ar fi contribuit si la caderea economica in care se afla tara.

Georgiu Gingaras, presedintele Uniunii Judetene pentru Progresul Romaniei, filiala Arges (UNPR), a declarat ieri ca situatia actuala a tarii este provocata de mediul politic, in special.

Gingaras a spus ca sistemul politic din tara este de vina pentru criza in care se zbate Romania. O dovada in acest sens este cea legata de inflatia de 7,9% din Romania in luna octombrie, cea mai mare din Uniunea Europeana, si care dovedeste ca politicienii au stat mai mult de harta decat de treburile tarii.

„Asistam doar la o competitie cine are liderul mai frumos sau mai urat, partidele de dreapta se amesteca acum cu cele de stanga, nu exista dialog. Partidele ar trebui sa se aseze la aceeasi masa si sa discute, sa negocieze, sa lase deoparte orgoliile de tot felul.

UNPR este un partid care vrea stabilitate. Partidul nostru este un partid de tradati, nu de tradatori cum se spune.

Sunt aici oameni care au fost tradati de partidele in care nu s-au mai regasit ca idei, ca doctrina, ca mod de actiune. Noi, cei din UNPR, vrem sa facem o politica fara minciuna, acesta este idealul nostru”, a spus Georgiu Gingaras.

 

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3