930×122 POSADA 5

olteanu_valentin

Demisie la Cadastru

Valentin Olteanu, fostul director al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Arges (OCPI) a parasit institutia pe care a condus-o vreme de mai bine de doi ani. El a decis sa isi incheie, cu acordul partilor, activitatea la Cadastru.

Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Arges (OCPI) are de miercuri, 24 noiembrie, un nou inginer vechi. Este vorba de Ecaterina Trofin, cea care a mai ocupat aceasta functie in trecut.

Ecaterina Trofin il inlocuieste, cu delegatie, pe fostul sef al OCPI Arges, Valentin Olteanu, cel care de miercuri a incetat, cu acordul partilor, raporturile de munca cu institutia pe care a condus-o vreme de cativa ani.

Dupa ce a fost schimbat din functia de director, Olteanu a ocupat functia de inginer sef cu delegatie, insa el a preferat acum sa paraseasca institutia si, cel mai probabil, sa se dedice afacerilor.

Olteanu a devenit sef al Cadastrului in plina guvernare a PNL, desi a fost sustinut de PSD. El nu a fost insa membru al PSD. Nimeni nu poate spune ca Olteanu va avea probleme din moment ce a plecat de la Cadastru. Afacerile pe care le-a derulat pana acum ii permit in continuare o viata lipsita de griji, afacerile fiind derulate tot in domeniul cadastrului.

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3