pizzeria sapori  930 122

asfaltare

Unde lucreaza ADP

ADP continua lucrarile, desi vremea incepe sa se strice. Toamna prelungita a dat insa prilejul prelungirii unor termene de executie a unor investitii pana, iata, aproape de pragul lunii decembrie.

 

Deoarece pe timpul zilei temperaturile sunt inca nesperat de bune, Administratia Domeniului Public a profitat de ultima saptamana si o va face in continuare pentru a finaliza proiectele deja incepute.

In acest sens au fost „atacate” lucrarile de reabilitare sau de largire a strazilor Gheorghe Sincai, Plopilor, Toma Ghenea, Uzinei, Vasile Alecsandri, Exercitiu, Codrii Cosminului, Oituz, Dealurilor, Calea Craiovei si Gheorghe Sincai. De asemenea, s-a intervenit si pentru repararea trotuarelor aferente strazilor Burebista, Teilor, Trivale, Liviu Rebreanu si in zona centrala.

Nu au fost uitate nici parcarile. 6 astfel de lucrari sunt inca in derulare, in sensul reabilitarii parcarilor sau chiar realizarii unora noi (in Gavana, pe strada Fagaras, in Razboieni).

In plus, sunt in curs de verificare indicatoarele urbane, se monteaza noi stalpisori care sa impiedice accesul masinilor pe trotuar si se lucreaza la reabilitarea carosabilului afectat de unele interventii la retelele de utilitati.

 

Eurial 555 x222
eurial 570×90