Eurial 930 x 122

zapada_a1

Cod galben de ninsori

Judetul Arges intra in zodia fenomenelor meteo specifice iernii. Meteorologii au emis o atentionare cu cod galben pentru judetul Arges, dar si pentru alte regiuni ale tarii, fiind vizate caderi masive de ninsori si o racire brusca a vremii.

 

Administratia Nationala de Meteorologie Meteorologii a emis o atentionare cod galben de ninsori, intensificari ale vantului si racire accentuata care vizeaza intreaga tara, pentru intervalul 9 decembrie, ora 20.00 – 10 decembrie, ora 12.00.

In intervalul mentionat vantul va prezenta intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 70 – 75 km/h, indeosebi in sudul si in estul tarii. In nord, centru si est, precum si in zonele montane va ninge, local viscolit.

In regiunile vestice ploile se vor transforma in ninsori inca de joi dupa-amiaza.

Pe parcursul zilei de 10 decembrie precipitatiile si vantul se vor diminua, dar vremea va intra intr-un proces de racire accentuata, devenind local geroasa.

Soferii care au drumuri de facut in acest interval de timp trebuie sa isi echipeze masinile corespunzator. Camioanele trebuie dotate cu cauciucuri de iarna, in caz contrar proprietarii si soferii lor urmand sa fie amendati.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90