Kaia 930 x 120

boc_papusa

Li s-a pus pata de tot pe romani!

După anunţul măsurilor luate de guvernanţi privind concediul maternal şi a impunerii pensionarilor cu pensii de minimum 740 de lei să plătească 5,5% contribuţie la CAS, reacţiile Opoziţiei nu au întârziat să apară. Simona Bucura Oprescu, purtătorul de cuvânt al PSD Argeş, a carcaterizat aceste măsuri drept un adevărat război declarat românilor de rând pe cârca cărora se fac economii.

„În ciuda protestelor din toate părţile, în ciuda argumentelor de bun simţ privind impactul demografic, în ciuda poporului român, până la urmă, Guvernul condus de marioneta Emil Boc a decis să taie concediul pentru creşterea copilului. Nu a retezat doar din concediu, căci scopul urmărit a fost, de fapt, ciuntirea bugetului pentru mămici şi tătici, pentru bebeluşi, aşa încât să aibă mai mulţi bani clientela politică portocalie!
Revine şi obsesia tăierii pensiilor cu orice preţ. Portocaliii au încercat să taie din pensii în mai multe rânduri şi nu au reuşit decât prin subterfugii ruşinoase. În loc de o reducere cu 15% a veniturilor bătrânilor, aşa cum era planul iniţial, s-a ajuns la o tăiere de circa 18% a acestora. Cum? Inflaţia din acest an s-a dus la 8%, TVA-ul s-a majorat cu 5% iar acum le-a copt mintea celor de la putere să introducă şi contribuţii de 5,5% la bugetul asigurărilor de sănătate pentru pensionarii cu venituri de peste 740 de lei.

Iată, aşadar, cum această caricatură nefericită de Guvern îşi vede visul cu ochii: să le ia oamenilor bătrâni din banii de medicamente, să le taie bebeluşilor banii de pamperşi, să le reducă mamelor şansa la a-şi creşte copiii aşa cum doresc. Traian Băsescu mizează pe uitarea românilor, pe minciuni şi pe sprijinul umil, nedemn şi fricos al PDL, un partid care ar trebui să dispară de pe faţa pământului. De ajuns câte rele a făcut acestui popor!”, a precizat Simona Bucura Oprescu.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3