930 x122 grota rece

weed-shop

Orar nou pentru magazinele de vise din Pitesti

Magazinele de vise din Pitesti vor avea un program strict de functionare pana la luarea unei decizii privind inchiderea lor definitiva. Autoritatile locale deja au pregatit un act normativ in acest sens.

Incercand sa limiteze pe cat posibil activitatea asa-numitelor „magazine de vise” care comercializeaza produse etnobotanice care fac atat de mult rau consumatorilor lor, autoritatile locale din Pitesti au elaborat un proiect de hotarare cu privire la orarul de functionare al acestora.

Concret, magazinele de vise vor fi asimilate unitatilor de alimentatie publica si localurilor destinate recreerii si divertismentului din punct de vedere al orarului de functionare. Astfel, prin acest artificiu, magazinele de vise nu vor mai functiona pe timpul noptii.

Proiectul amintit este completat de un altul care prevede interzicerea comercializarii produselor etnobotanice. Este nevoie de ambele proiecte deoarece comerciantii fac tot posibiliul pentru a vinde produsele respective sub forme care sa fie exceptate de la anumite interdictii legale.

Actiunile impotriva acestor magazine si produselor pe care le comercializeaza ele s-au amplificat in ultima vreme la Pitesti, atat ca urmare a deciziilor autoritatii locale, cat si a sesizarilor facute de parinti. Din pacate, cadrul legislativ este mult prea permisiv, asa incat lupta impotriva acestor produse nu se anunta deloc a fi una usoara.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90