Eurial 930 x 122

gheata_pe_drum

Drumarii Pitesteni amendati din cauza poleiului de pe A1

Poleiul de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti a produs deja „victime” atat in randul soferilor care si-au sifonat masinile in aceasta dimineata cat si in randul autoritatilor, dupa ce Sectia de Dumuri Nationale Pitesti a primit si o amenda de 6.000 de lei.
Centrul Infotrafic anunta ca, la aceasta ora, pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti se semnaleaza polei pe tronsonul cuprins intre kilometrii 106 si 120, in zona podurilor peste raul Arges. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste maximum de prudenta, sa reduca viteza si sa nu bruscheze comenzile masinii.

In plus, in aceasta dimineata pe A1 a avut loc un carambol in care au fost implicate opt masini. Accidentele au avut loc la kilometrul 114, pe sensul de mers spre Bucuresti. Intr-una dintre coliziuni au fost implicate sase autovehicule, iar in cealalta o masina a jandarmeriei si una de curierat rapid. Jandarmii oprisera ca sa acorde primul ajutor soferilor implicati in carambol. Doi oameni ai legii raniti usor au fost dusi la spital pentru investigatii.
Soferii masinilor implicate, dar si politistii spun ca evenimentele s-au produs din cauza poleiului de pe carosabil. De altfel, Sectia de Dumuri Nationale Pitesti a primit si o amenda de 6.000 de lei, pentru ca lucratorii au imprastiat pe carosabil doar nisip, nu si sare. La aceasta ora, la Centrul Infotrafic nu este anuntat niciun drum national cu circulatia blocata.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90