930×122 POSADA 5

dacia-sandero-uzina

Culori noi pentru Dacia

Dacia schimba gama de culori! Nu insa atat de brusc pe cat ar crede unii, ci la finalul anului 2011. Oferta Dacia va fi una surprinzatoare, cu tenta tinereasca. In momentul de fata linia cromatica a masinilor produse la Mioveni este mai mult axata pe naunte inchise.

 

Noua gama de culori va include cat mai multe culorii vii, cum ar fi galben si rosu, a declarat Stephen Norman, director de marketing al grupului Renault intr-o discutie cu presa, citat de Hotnews. El a spus ca este dezamagit de faptul ca gama Dacia are atat de multe culori inchise in prezent, astfel ca o schimbare este necesara, urmarea fiind ca gama de culori a Dacia se va diversifica si prin intermediul unor editii speciale.

„Cred ca gama de culori a Dacia trebuie sa se lumineze, ca director de marketing sunt dezamagait ca avem mai mult gri, negru, albastru si maro si cred ca trebuie sa trecem la rosu, galben si culori mai luminoase. Gama de culori e prea intunecata”, a spus directorul de marketing al Renault care a precizat ca schimbarea cromatica se va face la final de 2011 si inceput de 2012 si prin editii speciale ale unor modele.

Intrebat despre posibilitatea lansarii unui Duster mai mare, de sapte locuri, Norman a spus ca pe termen mediu nu se pune problema, insa e un lucru ce nu poate fi exclus in anii urmatori cand se va pune problema inlocuirii actualului Duster. Din momentul lansarii Duster s-au livrat peste 60.000 de masini, iar alte 30.000 de comenzi trebuie onorate, timpii de asteptare fiind intre 12 si 16 saptamani.

Producatorul de la Mioveni se pregateste deja si de intrarea pe piata britanica, una foarte exigenta. „Cred ca reactia britanicilor va fi dulce-amara, va fi o reactie grozava din partea publicului si din partea unor jurnalisti, insa alti jurnalisti vor fi sarcastici, va trebui sa fim rezistenti”, a mai declarat Norman.

 

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3