930 x122 grota rece

parlamentari

Opozitia se face ca depune motiuni de cenzura

Guvernul ia măsuri aiuritoare, Opoziţia se face că face opoziţie. Depunerea unei moţiuni de cenzură face parte din jocul democratic. Devine însă cât se poate de limpede că toate partidele se pregătesc de alegerile din 2012, de vreme ce parlamentarii opoziţiei îşi semnează condica doar la televizor, depun moţiuni de cenzură doar pentru a arăta poporului că îşi fac treaba în Parlament, iar guvernanţii continuă să tot taie, pentru a avea ce să dea fomiştilor în campania electorală.

Aşa se face că moţiune de cenzură pe legea salarizării a picat cu brio, cu doar 190 de voturi din numărul minim de 236.

Legea salarizării bugetare a fost astfel adoptată, dar PSD a anunţat că o va contesta la Curtea Constituţională. Legea prevede şi că în 2011 nu vor fi acordate prime, tichete de masă, tichete cadou şi de vacanţă, iar orele suplimentare vor fi recompensate doar cu timp liber.

Legea cadru a salarizării unitare conţine coeficienţii, în baza cărora vor fi calculate remuneraţiile angajaţilor de la stat. Această grilă nu se va putea aplica însă de anul viitor, ci doar atunci când salariile în sectorul public vor reveni la valoarea de dinaintea tăierii cu 25%.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA