930×122 CAPRA 5

vacaroiu_nico_ep_simf

Unde esti tu, Vacaroiu?

Nicolae Vacaroiu inca mai este mentionat in legatura cu proiectele derulate in Arges. Social-democratii argeseni ii duc lipsa, in mod clar, si in mod sigur si-ar dori sa mai aiba parte in randurile lor de un om cu o asemenea influenta la nivel national.

Probabil ca PSD Arges inca regreta faptul ca Nicolae Vacaroiu nu mai este reprezentant al sau in Parlament. Numele fostului sef al Senatului inca mai este pe buzele multor social-democrati din judetul nostru, dar si pe cel al analistilor.

Astfel, sociologul Marius Pieleanu, o prezenta frecventa la postul TV Antena 3, a legat numele lui Vacaroiu de una dintre cele mai importante realizari din Arges, si anume centura ocolitoare a municipiului resedinta de judet.

„Daca nu era Vacaroiu senator de Arges, si acum am fi stat la coada prin Pitesti cu masinile in trafic. Noroc cu Vacaroiu ca a pus bani deoparte pentru centura ocolitoare si s-a facut investitia, a avut grija speciala pentru acest obiectiv, altfel nu se facea nimic”, a spus Pieleanu.

Afirmatia acestuia vine in contextul in care chiar si acum sunt comentarii aprinse despre „paternitatea” investitiei respective, atat PSD, cat si PNL argumentand ca ei sunt artizanii centurii.

Nicolae Vacaroiu este acum presedinte al Curtii de Conturi a Romaniei. El a renuntat in 2008 sa mai candideze la Senat pentru PSD Arges pentru a putea prelua functia de la Curtea de Conturi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90