New Profesional Consult 930 x 122

perianu

Perianu: Voi candida pentru Consiliul Local

Preşedintele PNL Piteşti Radu Perianu a vrut să elimine orice supoziţie privind manifestarea intenţiilor de a candida pentru Primăria Piteşti sau de a accede în vreo funcţie în instituţiile administrative. Perianu susţine că, în ciuda alianţei cu PC, la care se va alătura probabil şi PSD, liberalii vor să candideze singuri la locale.

„Este mai bine să găsim o soluţie de compromis decât că Băsescu şi PDL să rămână la guvernare, de aceea PNL s-a coalizat cu PC şi PSD.

Poate că la prezidenţiale unii nu au votat şi nu au avut încredere în noi, dar s-a dovedit că Băsescu a venit la putere şi iată în ce situaţie am ajuns. Sper că vom pierde mult mai puţin electorat decât în 2009, pentru că istoria ultimilor doi ani şi realitatea ne-a dat dreptate. Deşi avem o alianţă cu PC-ul, la alegeri locale, vom candida pe liste separate. Aş vrea ca în 2012, PNL să vină cu liste proprii, candidaţi proprii. Noi avem strategia noastră pe care vrem să o punem în aplicare. Eu voi candida la Consiliul Local, o fac din 2004, nu vreau nicio funcţie şi nici Primăria Piteşti. De altfel, şi la discuţiile pe posturi voi negocia de la principiul: nu vreau nimic pentru mine, totul pentru partid”, a afirmat Perianu.

Liderul PNL Piteşti consideră că libealii sunt peste PDL în Argeş în acest moment. „În situaţia actuală, cred că la preşedinţia CJ ar fi un tur doi PSD cu PNL. Acum PDL este sub PNL în Argeş. Căutăm cele mai eficiente metode de a împiedica furtul şi voturile mituite”, a menţionat liderul liberalilor.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90