Kaia 930 x 120

pionieri_2

PDL-istii cara gradinarii la mitinguri electorale!

Am revenit la vremurile de dinainte de ’89! Pentru a nu mai cheltui bani pe tot felul de indivizi dubiosi adusi cu microbuze ca sa tipe la mitinguri electorale, asa cum s-a intamplat la Pitesti la prezindetiale, pedelistii s-au gandit ca ar fi mai usor se se auda, pe fundalul aplauzelor, strigate cu glasuri cristaline de copilasi de gradinita PDL, poporul, Romania!

 

Copiii din comuna hunedoreană Baru, însoţiţi de educatoare şi învăţătoare, au ajuns personaje de campanie electorală pentru PDL. În loc să stea în clase, micuţii au fost scoşi în stradă şi duşi la un miting PNL, ca să strige lozinici în favoarea candidatului PDL.

Mitingul PDL a ţinut până seara, când copiii au plecat în marş prin comună, sub ochii îngăduitori ai autorităţilor. „Urmează să se ia măsurile legale, să discutăm. O să raportăm evenimentul si să se ia măsurile legale”, a declarat şeful de post din comună. Scopul copiilor era să boicoteze un miting liberal.

Alegerile pentru primarul comunei Baru vor avea loc duminică. Scutinul se organizează după ce fostul primar, Daniel Răducanu, a renunţat la funcţie pentru a candida la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din 5 decembrie 2010. A pierdut în faţa Marianei Câmpeanu, aşa că acum vrea să-şi recâştige postul de primar.

Sursa: Realitatea.net

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90