930 x122 grota rece

parlamentari

Tamaga si Buta au vorbit doar la juramant!

Cand au fost in campanie electorala, v-au promis multe, vrute si nevrute. Acum, cand au ajuns parlamentari, cica si pe vot uninominal, ar trebui sa lucreze pentru voi, cei care i-ati votat. Si totusi… 11 deputaţi şi trei senatori nu au deschis gura decât atunci când au depus jurământul. Adică în urmă cu mai bine de doi ani, arată o analiză realizată de Institutul de Studii Populare pe sesiunea parlamentară recent încheiată.


Printre ei se numără şi doi parlamentari de Argeş. Unul de la Camera Deputaţilor şi unul de la Senat.

Senatorul PSD de pe colegiul Costeşti- Topoloveni Constantin Tămagă, este şi el în topul muţilor din parlament, cu o singură intervenţie în plen, alături de colegul de partid Gheorghe Saghian şi de Mihai Stănişoară, de la PDL.

Si daca lui Tamaga ii putem acorda oarecare intelegere, fiind in opozitie, deci cu slabe sanse de a reusi sa treaca un proiect legislativ sau sa obtina fonduri (cu toate ca, dupa cum arata statistica, nici opozitie nu a prea facut), de neinteles este Sorin Buta, deputatul PDL de pe colegiul Câmpulung, care a avut tot o singură intervenţie în plen. Poate, cine stie, Buta a mers pe principiul „mutu tace si le face”. Si totusi, nici de facut nu a prea facut….pentru alegatorii din Campulung.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3