930 x122 grota rece

deces_costache_fane24

Regrete pentru Florea Costache

Prefectul Gheorghe Davidescu, care a trecut recent, chiar Domnia Sa, printr-o extrem de dificilă pierdere, regretă şi el trecerea în nefiinţă a lui Florea Costache şi transmite familiei să stea demnă în faţa destinului. “Nu aş fi vrut să primesc această veste. Regret sincer pierderea lui. Ne cunoşteam de mult timp, am lucrat foarte bine împreună, am avut relaţii mai mult decât colegiale.

A fost realmente o relaţie bazată pe respect şi cooperare. Am toate motivele să fiu afectat, pentru că am sperat că Dumnezeu va fi mai îndurător, dar se pare că acesta i-a fost destinul. Este cumplit, dar trebuie să primim realitatea cum este ea şi să ne păstrăm demnitatea în faţa destinului. Dumnezeu să-l odihnească”, a menţionat prefectul de Argeş.

O să rămân veşnic cu imaginea lui vie

Primarul Tudor Pendiuc tocmai aterizase în Viena, unde este plecat într-o delegaţie oficială, atunci când a primit vestea. “Îl ştiu pe Florea Costache încă din 1990, era un foarte bun specialist, a fost un om de administraţie excelent. Este o pierdere grea ca om, pentru familie şi prieteni, colegi, dar şi pentru administraţie. Ne cunoşteam bine, de multe ori vorbeam despre problemele noastre. Am avut un şoc atunci când am primit mesajul, tocmai aterizasem la Viena, deşi luasem în calcul chiar şi această variantă când am aflat starea sa de sănătate. Totuşi, niciodată nu eşti pregătit şi speri în mai bine. Cred că administraţia argeşeană a pierdut unul dintre stâlpii săi. A fost un om de anvergură, care avea curaj. Îmi pare foarte rău că nu pot fi alături de el şi de familie pe ultimul drum, dar voi rămâne cu imaginea lui vie măcar şi nu cu cea de dinainte de înhumare. Dumnezeu să-l odihnească!”, ne-a transmis primarul Piteştiului.

Un model în administraţie

Fostul prefect, liberalul Ion Popa, a apreciat şi el colaboarea cu fostul preşedinte al CJ Argeş. “Aveam relaţii foarte bune cu Florea Costache. Dumnezeu să-l ierte şi condoleanţe familiei mai întâi de toate. Vreau să spun că Florea Costache era un tip echilibrat, în banca lui şi, mai ales, de cuvânt. Am colaborat foarte bine şi când eram la Consiliul Judeţean şi când am fost prefect. Aş putea afirma că era un tip model în administraţie. Din păcat, boala şi moartea nu face selecţie în privinţa acestor lucruri”, a afirmat Ion Popa, preşedintele PNL Argeş.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3