930X122 MAIA

dan_diaconescu

Exclusiv! Dan Diaconescu la Pitesti!

Dan Diaconescu, seful televiziunii OTV, vine la Pitesti. Nu pentru un show de televiziune, ci pentru a se intalni cu membri si simpatrizanti ai partidului pe care l-a infiintat. Partid care acum se afla destul de sus in sondajele de opinie!

Dan Diaconescu, candidatul deja anuntat al recent infiintatului Partid al Poporului din Romania (PPR), vine sambata, 22 ianuarie, la Pitesti. Este prima vizita pe care cunoscutul realizator TV o efectueaza in calitate de candidat la presedintie in municipiul resedinta de judet al Argesului.

De la ora 13, la Muzeul Judetean, Dan Diaconescu se va intalni cu circa 140 de membri si simpatizanti ai sai si ai partidului, dar si cu lideri zonali ai filialei. La eveniment va fi prezenta si Simona Man, presedintele la nivel national al partidului.

Sanda Fulga, presedintele Partidului Poporului in Arges, ne-a declarat ca Dan Diaconescu va organiza si o conferinta de presa. Intalnirea se va desfasura la amfiteatrul Muzeului Judetean, acolo unde se vor tine si discursurile liderilor formatiunii politice.

Dan Diaconescu a anuntat formarea Partidului Poporului cu putin timp inainte de a fi retinut de DNA intr-un dosar in care a fost acuzat de santaj. Gratie emisiunilor sale televizate, Partidul Poporului a ajuns acum in sondaje la circa 9%.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3