930×122 CAPRA 5

profesori_cancelarie

Razbel intre generali: Bratu acuzat de epurari politice la ISJ

Fostul inspector şcolar general, Florin Gardin, actual consilier local PNL la Piteşti, acuză pe Gabriel Bratu, actualul “general” de epurări politice la inspectorat.

 

 

Gardin afirmă că, pe vremea când a fost general, nu i-a dat afară pe inspectorii care erau membrii PDL, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul său, după revenirea lui Gabriel Bratu.

 

Gardin susţine că a câştigat în instanţă procesal cu Inspectoratul, pe motiv că a fost dat abuziv afară, deşi un i se terminase mandatul de inspector şcolar de specialitate, câştigat prin concurs. “10 din 16 inspectori au fost daţi afară. 6 dintre noi am acţionat în instanţă decizia. Bratu ne-a chemat la el şi ne-a anunţat că ne dă calificativ nesatisfăcător, doar pentru că mi-am depus deosarul, pe postul de inspector de specialitate. Aveam concurs, mai aveam un an. Pe mine să zicem că înţeleg, eram înregimentat politic, eram pe final, dar au fost colegi daţi afară deşi abia îşi începuseră mandatul. În trei zile ne-a schimbat procesul verbal şi ne-a dat calificativ foarte bun. Patru dintre noi am mers totuşi mai departe, la Curtea de Apel doi am câştigat şi ceilalţi au pierdut, ca să vedeţi totuşi cum luceras şi Justiţia pe aceeaşi speţă. În fine, eu şi Soare am câştigat”, a afirmat Gardin, care a precizat totuşi că un îşi vrea postul înapoi.

Florin Gardin a afirmat şi că nici nu s-a mai interesat de caz şi că un ştia că avocatul a cerut despăgubiri. “Eu am acţionat în judecată, am avut avocat, el a mers mai departe cu cazul. Am aflat din presă că a cerut despăgubiri. Probabil cheltuieli de judecată. Nu mă interesau banii, eu am făcut acest gest ca să arăt că mi s-a făcut o nedreptate”, a afirmat consilierul local.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA