930×122 CAPRA 5

CostestiNita45

Rezultatul puciului PDL- PNL la Costesti: Mimisor Nita- out

Primarul Ion Baicea (PDL) a reuşit in sfarsit, printr-o manevra care practic a reusit sa fie impotriva tuturor semnalelor date de la liderii de la centru, sa faca rost de o majoritate, combinându-se cu aleşii locali liberali, pentru a-l da jos din funcţia de viceprimar pe social-democratul Marian Niţă.

Asta, în ciuda faptului că PSD are cei mai mulţi consilieri locali- 7, dar şi că, în prezent, se discută despre o alianţă între PSD şi PNL-PC. Liberalii vor primi şi răsplata pentru votul lor: viceprimar va fi numit liberalul Florin Sandu, casier la BRD Costeşti.

Ion Baicea, primarul din Costeşti, i-a reproşat de-a lungul timpului viceprimarului pesedist că a blocat mai multe proiecte de interes general pentru locuitori, că a avut conflicte cu mai multe persoane şi că nu s-a implicat în activităţile pe care primăria le susţinea. Nu ştim dacă a avut sau nu vreo influenţă, dar la şedinţă-puci a participat şi senatorul de Dâmboviţa, şeful numit al PDL Argeş, Mircea Andrei.

Marian Niţă a anunţat că va contesta luni în instanţă înlăturarea sa, pe care o consideră ilegală. Preşedintele PSD Argeş Constantin Nicolescu a afirmat că fostul viceprimar va beneficia în continuare de susţinerea partidului şi s-a arătat iritat de modul în care liberalii din consiliul local au acţionat.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90