Kaia 930 x 120

militari_greva02

Rezervistii argeseni l-au huiduit pe Basescu

Circa 200 de pensionari militari au pichetat Prefectura Argeş deoarece au primit pensii cu până la 60% mai mici decât luna trecută. Au solidarizat cu aceştia şi alţi pensionari şi salariaţi nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în ţară, de faptul că sărăcia a atins tot mai multe categorii sociale.

La Iaşi şi Focşani, preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de mulţime. El a acuzat ulterior pe primarul Iaşului că ar fi organizat o manifestare anti-prezindenţială, de parcă mai era nevoie de aşa ceva.

Pichetul de la Piteşti a fost organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere Filiala 1 Piteşti, iar în cuvântul său, col. (r) Victor Popescu, secretarul sindicatului, a spus că „este o ruşine ce li se întâmplă celor care au slujit ani în şir patria.

Recalcularea pensiilor a însemnat tăierea lor, mai bine zis s-a luat un drept al militarilor. Nu s-a întâmplat aşa ceva nici în Germania, nici în Rusia”. S-a fluierat, s-a huiduit, s-a scandat „Jos Guvernul!”, „Băsescu, Băsescu, mai rău ca Ceauşescu!”, „Hoţii!”.
militari_greva01

555×222 grota rece
eurial 570×90