930×122 CAPRA 5

mutu_trist

Mutu si Becali, final de contract

Impresarul Victor Becali a declarat ca a decis impreuna cu Adrian Mutu incetarea contractului de reprezentare, pentru a putea rezolva conflictul cu conducerea clubului italian AC Fiorentina. Becali a spus ca, astfel, spera ca si problemele lui Mutu cu clubul fiorentin sa se termine.

„Cei de la Fiorentina au spus ca problema as fi eu, si pentru interesul lui am decis sa intrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problema, sunt prieten cu Adi Mutu si important e ca el sa-si rezolve aceasta problema. Ca sa nu mai fie niciun fel de problema am decis de comun acord asta”, a declarat Becali.

Impresarul FIFA a precizat ca Mutu va trebui sa ia singur decizia daca va mai continua cu gruparea italiana sau nu: „Nu stiu daca mai ramane la Fiorentina sau pleaca, asta e problema lui de acum, va trebui sa o rezolve singur”.

Publicatia italiana La Nazione scrie, marti, ca atacantul roman Adrian Mutu a renuntat la colaborarea cu Becali, considerandu-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informeaza violanews.com. „Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitura de teatru care anticipa o impacare cu Fiorentina? Nu se poate spune daca ruptura dintre Mutu si sfatuitorul sau poate influenta decizia de revenire in lot a jucatorului, dar cu siguranta alegerea romanului va ajuta la o reapropiere de Della Valle”, scrie violanews.com, care mentioneaza ca Mutu se desparte de Becali pentru a doua oara (prima data in perioada de dupa Chelsea).

Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfatuit pe Mutu sa paraseasca echipa inaintea meciului Bologna – Fiorentina, iar de atunci jucatorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declansat o procedura pentru suspendarea salariului. „Mutu a aratat apoi ca nu este de acord cu ideile impresarului sau, astfel ca ieri l-a concediat”, mai scrie violanews, citand La Nazione.

Conform site-ului italian, Mutu va fi impresariat de Pietro Chiodi.

Sursa: ProSport

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA