NOR CURIER 930X122

Arges

ȘOFERI PENALI PE DRUMURILE ARGEȘULUI

Serviciul Rutier Argeş şi Biroul Rutier Piteşti au comunicat cu puțin timp în urmă bilanțul acțiunilor de ieri de pe șoselele județului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Pe parcursul unei singure zile polițiștii rutieri argeșeni au aplicat 174 de sancțiuni, în valoare totală de peste 29.000 de lei, au reținut 15 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Polițiștii au întocmit și dosare penale pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice, pentru conducere cu permisul auto reținut, pentru prezentarea unui permis de conducere fals sau pentru conducerea de mopeduri neînregistrate ori neînmatriculate în circulație.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Un șofer de 54 de ani din Câmpulung Muscel s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce la un control al polițiștilor rutieri din orașul Ștefănești a prezentat un permis de conducere fals. De fapt, șoferul autoturismului oprit în trafic nu avea permis auto.

Cu 945 de lei a fost amendat pe raza comunei Vedea un șofer în vârstă de 50 de ani din Uda. Conducătorul auto a fost prins de polițiștii rutieri din Poiana Lacului șofând sub influența băuturilor alcoolice. Pe lângă amendă, șoferului i s-a reținut permisul. În următoarele 90 de zile nu va mai avea dreptul legal să conducă pe drumurile publice.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3