New Profesional Consult 930 x 122

ponta_primari09

Ponta cere pichetarea sediilor PDL in ziua recursului

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a făcut, vineri, la Piteşti, un apel pentru pichetarea sediilor PDL din întreaga ţară, în ziua în care se va judeca recursul faţă de măsura arestării preventive a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

„Dacă luni va fi ziua în care se va judeca recursul, îi chemăm pe toţi oamenii care vor respectarea legii, pesedişti sau nepesedişti, oameni cu convingeri politice sau simpli români care vor democraţie şi libertate, ca, în faţa sediilor PDL din întreaga ţară, să ceară aplicarea legii, să ceară libertate pentru Constantin Nicolescu şi pentru orice om din această ţară, să ceară PDL să nu ne readucă în vremurile în care un partid decide cine să fie arestat”, a spus Ponta.

Liderul PSD a ţinut să-i asigure pe argeşeni că partidul său se va „bate în continuare pentru ca legea să se aplice corect”.

„Vreau să-i asigur pe argeşeni, dar şi pe toţi românii că suntem dispuşi să ne batem în continuare pentru ca legea să se aplice corect. Fiecare om care este acuzat de ceva trebuie să fie lăsat să-şi dovedească nevinovăţia şi să fie judecat corect. Din păcate, cazul de la Argeş şi folosirea DNA de către Băsescu, Boc şi cei de la PDL este o bătălie a lui Băsescu împotriva tuturor românilor. Practic, oricine îndrăzneşte să-l fluiere pe Băsescu la Iaşi, la Focşani sau oriunde altundeva poate să fie astăzi sau mâine abuzat, aşa cum e în cazul lui Constantin Nicolescu”, a firmat Ponta.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, acuzat de mai multe fapte de corupţie, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile. Decizia Tribunalului Argeş poate fi contestată la Curtea de Apel.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3