930X122 MAIA

curs

SUPER CURS DE TEHNICIAN ELECTRONIST

Profesional New Consult vă invită să participaţi în luna noiembrie la cursul de Tehnician Electronist, (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist), util şi necesar tuturor celor care sunt pasionaţi de domeniul electronicii, celor care activează în domeniu şi doresc să obţină calificarea necesară şi celor care aspiră să lucreze în acest domeniu extrem de interesant şi solicitat atât în ţară, cât şi în străinătate. Diplomele eliberate de firma de formare profesională sunt valabile şi în afara României.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Cursul este oferit la preţul de 600 de lei, care poate fi achitat şi în 3 rate, preţ ce include toate taxele şi cheltuielile.

Susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, cursul de Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist) asigură pregătirea necesară deprinderii noţiunilor de bază ale acestui domeniu. Parcurgând cursul de Tehnician Electronist (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist) se vor aprofunda noțiuni precum întocmirea și executarea de scheme de comandă pentru sistemele de acționare, motoare electrice, mașini de lucru, aparatele electrice și electronice de acționare, de comandă, de protecție și semnalizare, elemente de transmisie a mișcării.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Tehnicianul Electronist, specialist în domeniul electronicii, va deprinde în cadrul acestui curs competenţele necesare și utile pentru practicarea cu succes a acestei profesii în unităţile specializate.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti, pe strada Victoriei, nr.36, etaj 3 (lângă pub-ul Guiness) sau la numerele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777 ori pe site-ul de prezentare al firmei www.profesionalnewconsult.ro sau la e-mail office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

Curs Operator Maşini Comandă Numerică (CNC) – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica)

Curs Metrolog – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog)

Curs Operator la Prelucrarea Maselor Plastice – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice)

Curs Lăcătuş Construcții Metalice – 650 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/lacatus-constructii-metalice)

Curs Arhivar – 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar).

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90