Eurial 930 x 122

telefoane_nokia_20

Atentie la tepele prin telefon!

Sunt destule persoane care cad in capcana unor smecheri ce vor sa faca bani din anunturi false. Bazandu-se pe naivitatea „adrisantilor”, smecherii au inceput din nou sa trimita mesaje in numele unor companii de telefonie mobila solicitand accesul la o serie de date personale care ar conduce, de fapt, la … golirea contului! Atentie, asadar, la tepele prin telefon!

Nu putini sunt cei care au cazut si, din pacate, inca mai cad victime ale unor escrocherii prin mesaje telefonice.

Fie ca sunt anuntati ca au castigat un premiu, dar ca pentru a intra in posesia acestuia trebuie sa plateasca nu stiu ce taxa, fie ca sunt indemnati sa ofere date cu caracter confidential ca si cum aceste indemnuri ar veni de la operatorii de telefonie mobila, toate acestea sunt doar metode prin care se cauta persoane care sa fie escrocate.

Astfel de mesaje in numele companiilor de telefonie mobila au inceput din nou sa circule si, tocmai pentru a preveni orice problema, compania Orange – care are numerosi abonati si in Arges – lanseaza un avertisment.

„Orange si partenerii sai nu solicita reincarcarea unui cont PrePay pentru validarea unor premii sau oferte, corectarea facturilor sau a unor informatii”, se arata intr-un mesaj oficial al companiei care le cere clientilor sai sa nu ofere datele lor personale.

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3