930×122 POSADA 5

mircea_andrei

Omul lui Mircea Andrei, inspector CNA in Arges

Senatorul de Dambovita Mircea Andrei, seful interimar al filialei argesene a Partidului Democrat Liberal, a pus la punct un plan foarte strict in incercarea sa de a detrona de la putere PSD-ul lui Constantin Nicolescu. O parte a acestui plan este legata de controlul mass-media. Lucru care deja se vede.

Prima mutare a lui Mircea Andrei a fost aceea de a interzice membrilor PDL sa mai sponsorizeze, fie prin firme ale lor, fie din propriul buzunar, aparitiile proprii sau ale partidului in presa scrisa si audio.

O a doua mutare a lui Mircea Andrei a fost aceea de a schimba inspectorul Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru judetul Arges. In mod misterios, printr-o reorganizare de ultima ora, Argesul a fost trecut in aceeasi zona de monitorizare cu Dambovita, judet pe care Andrei il reprezinta in Parlament si unde are destule interese.

Miscarea a continuat in sensul ca Bogdan Gomoiu, omul care monitoriza audiovizualul din Arges de ani de zile, a disparut brusc din „peisaj” iar locul sau a fost luat de un anume Eugen Cristian Angelescu. Sa fie intamplator faptul ca Angelescu este din…Targiviste, Dambovita?

Tintele par sa fie statiile TV care nu sunt agreate de Mircea Andrei, asa cum este perceputa si Antena 1, de exemplu, desi aceasta functioneaza pe cont propriu, pe principii de cerere si oferta normale. Pana acum, Angelescu a lucrat la departamentul Digitalizare de la CNA, ca inspector.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90