Kaia 930 x 120

teo_trandafir

Teo se simte rau din nou

Argeseanca Teo Trandafir, acum parlamentar PDL, are din nou probleme de sanatate. Ea nu va reveni in tara de la spitalul la care se trateaza in Viena, deoarece starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc. Teo Trandafir a lucrat ani buni in industria TV, fiind o realizatoare apreciata de emisiuni de divertisment la mai multe televiziuni.

 

Conform Realitatea TV, fosta vedeta de televiziune nu se va intoarce nici saptamana aceasta in tara, dupa ce au aparut noi complicatii legate de infectia pentru care a fost internata la Viena. Medicii austrieci incearca sa o puna din nou pe picioare.

Ea lupta de cateva saptamani bune cu o infectie care i-a afectat mai multe organe, iar medicii de la spitalul AKH din Viena se pregateau sa o externeze zilele acestea. Intre timp, starea de sanatate a vedetei s-a inrautatit din cauza unei recidive a infectiei, potrivit adevarul.ro.

 In prezent, o echipa interdisciplinara de doctori incearca s-o aduca din nou intr-o stare stabila pe Teo, externarea sa fiind astfel amanata.

Teo Trandafir a fost internata la finalul anului trecut cu diagnostic initial de pancreatita acuta. Boala se pare ca a evoluat in sens negativ, fiind afectate, iata, si alte organe.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3