Kaia 930 x 120

elena_mateescu

Elena Mateescu mazilita de la AJOFM, ar putea ajunge la PSD

Ce nu a reusit Boureanu a reusit Mircea Andrei, adica schimbarea de la conducerea AJOFM Arges a Elenei Mateescu, fosta Francu. Culmea, Elena Mateescu a fost injunghiata chiar de colegii de partid. Inlocuitorul ei este Iulian Nicolae, care culmea, era pe tusa pentru ca a fost…incompatibil la fosta institutie.

O fi disparut incompatibilitatea intre timp? In fine…Săptămâna trecută, Elena Mateescu a fost schimbată, ziceam, prin decizie de partid, de la conducerea AJOFM Argeş. „Întrebaţi la partid. Colaborarea mea cu doamna Mateescu nu a existat. Eu am spus doar că nu a existat nicio colaborare cu acestă doamnă într-un an şi jumătate.

Nu am niciun fel de legătură, dar se demonstrează că aprecierile pe care le fac în legătură cu anumiţi şefi de instituţii sunt pe aceeaşi linie cu ceea ce consideră cei din conducerea partidului”, a comentat Gheorghe Davidescu decizia de schimbare din funcţie a Elenei Mateescu.

Conform unor surse, Elena Mateescu, apreciată pentru profesionalismul său în perioada în care a condus, ar fi fost de fapt demisă deoarece nu s-a prea pliat ordinelor de partid, adică să taie în carne vie în rândul pesediştilor. De altfel, PDL a mai încercat să o schimbe din funcţie şi la începutul anului trecut, cu o anume Clara Bănică.  Tot „pe surse”, se pare că Elena Mateescu este deja curtată de PSD, la care îşi pregăteşte şi transferul.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90