EcoMoto 930×122

burebista

LOCATARII UNUI BLOC DIN RĂZBOIENI, NEMULȚUMIȚI

Locatarii blocului A5 Burebista din cartierul piteștean Războieni reclamă că Primăria le-a întors spatele. Administratorul îi cere primarului să intervină.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

,,Domnule primar, avem rugămintea să ne ajutaţi cu toaletarea pomilor din jurul blocului, deoarece aceştia pun în pericol locatarii blocului A5 Burebista din cartierul Războieni, de lângă Colegiul Național „Alexandru Odobescu”.

Angajaţii dumneavoastră nu au venit nici până în prezent în această zonă, cu toate că avem aprobare pentru toaletarea a 12 copaci (adresa cu numărul 57666 din data de 15.01.2015). Sperăm să colaborăm fără a mai face acest lucru mediatic. Şi noi, locatarii din această zonă, suntem cetăţeni ai Piteştiului!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Mai avem rugămintea să ne ajutaţi şi cu refacerea gardului viu din jurul blocului ca urmare a distrugerii acestuia în urma programului derulat de Primăria Pitesti (conform adresei către Salpiflor Green din data de 13.01.2015 cu numarul 312 – nu a ajuns nimeni în această zonă).

Sperăm să nu fiţi influenţati de către domnul Zidaru, deoarece această zonă nu există pe harta Piteştiului pentru dânsul, cu toate că suntem cetăţeni cu drept de vot. Vă mulţumesc pentru înţelegere!’’, scrie cetăţeanul pe site-ul www.domnuleprimar.ro. (Foto: Primăria Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90