NOR CURIER 930X122

centrul

CONCURS PENTRU INFO CHIOȘCUL TURISTIC DIN PITEȘTI

Primăria Pitești caută ditamai directorul pentru chioșcul pompos numit Centru Național de Informare și Promovare Turistică.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Instituția condusă bicefal, de Tudor Pendiuc din biroul de la Casa Cărții și de Cornel Ionică din Primărie, va organiza concurs pentru postul de director. Concursul va avea două probe: pe 9 februarie proba scrisă și pe 12 februarie interviul.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

-studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă

-vechime de minim 3 ani în specialitatea studiilor

-cunoştinţe de operare pe calculator: Word, Excel, Internet

-cunoștințe de limba engleză şi franceză

-calificare ca ghid de turism sau agent de turism.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere în concurs este 1 februarie. Câștigătorul concursului va ocupa postul pe o perioadă determinată, de 5 ani.

Amintim că info chioșcul este amplasat în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”. Valoarea investiției a fost uriașă comparativ cu dimensiunile obiectivului: depășește 561.600 de lei, fiind finanțată din bani europeni și cu participare financiară de la Guvernul României. Contribuţia municipalităţii s-a ridicat la 2% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv 1.081 de lei.

Centrul va fi deschis publicului în luna februarie a anului viitor, au anunţat autorităţile locale, deşi chioșcul este gata de la sfârșitul anului trecut. Potrivit Primăriei, programul de funcţionare va fi zilnic, de luni până duminică inclusiv, între orele 9 și 17.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3