New Profesional Consult 930 x 122

eba-syda

Syda nu mai e ginerica al lui Basescu: Eba i-a dat papucii

Elena Băsescu a încheiat relaţia cu argeşeanul Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, după ce l-a găsit pe acesta cu o altă fată în club, comform revistei Star.

Pentru că EBA pierde mult timp în parlamentul European încercând „să enunţe câteva fraze”, a vrut să îi facă o surpriză de Mărţişor logodnicului ei şi a revenit în ţară fără să îl anunţe. Când colo, mare îi fu mirarea europarlamentarului cu nume de înmatriculareŞ tânărul Ionescu se afla în clubul în care aceasta l-a căutat, dar acolo se întreţinea cu o altă domnişoară.

Elena nu a făcut o scenă în public, ci i-ar fi trimis celui cu care urma să se căsătorească un mesaj pe telefonul mobil în care îl anunţa că relaţia lor s-a terminat. În vara acestui an, Syda şi Elena Băsescu urmau să se căsătorească. Anul trecut, el a renunţat la postul de secretar economic de la Paris pe care l-a primit cadou cu fundiţă de la şeful său de la ministerul Economiei, Adriean Videanu, cel care era partener cu mama lui Syda, aşa, din întâmplare, la o firmă de brokeraj.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90