Kaia 930 x 120

comunismul_interzis

De ce nu-mi plac sindicatele

Sunt locuitor al pieţei centrale a Piteştiului. Şi vreau nu vreau ascult toate întrunirile şi protestele organizate aici. Sindicatele au organizat azi un protest la prevederile Codului Muncii. Foarte bine sindicatele vor să apere în continuare unele prevederi care sunt controversate din punctul de vedere al angajatorilor care se plâng că nu pot concedia pe angajaţii nepotriviţi.

Dinu Patriciu exulta în articolul din Adevărul că acesta este un cod modern în sensul capitalist. Deci puncte de vedere complet deosebite. Sunt sindicatele din sistemul sanitar care se văd puse în faţa unei reforme care riscă să ne lase fără sistemul de sănătate organizat de stat, ceea ce este iarăşi adevărat.

Dar ce m-a deranjat cel mai tare este ca la începutul mitingului  de azi 4 martie din faţa prefecturii  liderii sindicali au găsit de cuviinţă să difuzeze Internaţionala  cântecul comuniştilor. Nu era ceva mai inadecvat, comunismul fiind cel mai mare duşman al sindicalismului. Sindicalişti fiţi mai atenţi cu simbolurile!

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90