930 x122 grota rece

muzeu_ceara_ep02

Zeci de personaje la Muzeul de Ceara

Daca va doriti o iesire interesanta in oras, va puteti scoate prietenii sau familia să vă fotografiaţi alături de Albert Einstein, Danny DeVito, Johnny Depp, Cleopatra, Afrodita, Ulise, Hercule, Odiseu, Harry Potter, Shrek, Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, piraţii din Caraibe sau Robinson Crusoe.

 

 

Sau dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum arată cel mai gras om, omul cu cele mai mari mâini şi picioare, omul lup, omul cu patru ochi, omul cu două feţe şi alte ciudăţenii care vă fac pielea ca de găină nu trebuie decât să ajungeţi la Muzeul Judeţean. Figurile de ceara sunt aduse la Piteşti de la celebrul Muzeu al Figurilor de Ceară din Sankt Petersburg (Rusia).

Muzeul Figurilor de ceară din Sankt-Petersburg este cel mai tânăr muzeu de acest gen fiind înfiinţat în anul 1988. În prezent, muzeul dispune de peste 1.500 de astfel de figuri.

Cele 90 de figuri de ceară, înfăţişând personaje din istorie, artă, poveşti, mitologie greacă, politică, cinematografie şi pote fi vazute zilnic, între orele 9 – 18, până la 24 aprilie. Un bilet de intrare costă 7 lei pentru adulţi, 5 lei pentru elevi, studenţi şi copii, iar grupurile cu cel puţin 10 persoane plătesc câte 4 lei/persoană.

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3